Mentiuni legale

1. ASPECTE GENERALE

Acest website este administrat de SANOFI ROMANIA S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Sector 2, Str. Gara Herastrau, nr. 4, Cladirea B, etaje 8-9, inregistrat la Registrul Comertului sub nr. J40 / 10940/1998, unic cod de inregistrare (CUI) 11147490 ( "Sanofi" ) si stabileste instructiunile pentru toti utilizatorii de internet care vor vizita acest website.

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a website-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si conditiilor. Prin accesarea si/sau utilizarea acestui site, confirmati ca ati citit, inteles si sunteti de acord cu Termenii si conditiile de utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord, va rugam sa nu continuati navigarea pe acest website.

Fiecare utilizator isi asuma raspunderea pentru utilizarea acestui website. Astfel, sunteti de acord sa actionati intotdeauna conform legii in ceea ce priveste utilizarea si accesarea acestui site si nu veti intreprinde nicio actiune care sa deterioreze, impiedice, perturbe accesul la, intrerupa ori sa afecteze functionarea acestui site.

Sanofi isi rezerva dreptul de a adauga, modifica ori sterge in tot sau in parte informatiile prezentate prin intermediul acestui website. Orice astfel de modificare va produce efecte la momentul postarii pe website. Daca va fi necesar, ne rezervam dreptul de a suspenda accesul la acest site sau de a il inchide pe perioada nedeterminata.

2. PROPRIETATE INTELECTUALA

Acest website este detinut si rulat de Sanofi. Toate materialele, inclusiv marcile inregistrate, logo-urile si denumirile de domenii postate pe acest website sunt protejate prin legislatia aplicabila privind proprietatea intelectuala si sunt detinute sau se permite utilizarea acestora de catre Sanofi sau afiliatii acesteia.

Materialele de pe website (care includ, dar fara a se limita la logo-uri, imagini, text, video-uri, reprezentari stilizate, marci) sunt proprietatea intelectuala a Sanofi sau, dupa caz, sunt publicate cu acordul tertilor care detin dreptul de proprietate intelectuala asupra acestor materiale. Acestea nu pot fi copiate, reproduse, modificate, republicate, incarcate, denaturate, transmise sau distribuite in niciun fel, total sau partial, fara acordul prealabil al Sanofi, cu exceptia unei singure copii pe care o puteti descarca in calculatorul dumneavoastra pentru uz personal, non-comercial, cu conditia sa respectati drepturile de proprietate intelectuala si orice alte drepturi conexe mentionate. Folosirea acestor materiale in scop comercial este interzisa si poate atrage raspunderea civila si/sau penala, conform prevederilor legale aplicabile.

Urmatoarea notificare va aparea pe toate copiile partiale sau totale ale cuprinsului Site-ului: “COPYRIGHT Sanofi Romania S.R.L. – TOATE DREPTURILE REZERVATE”. Sanofi isi rezerva dreptul de a-si proteja in instanta drepturile sale impotriva incalcarii proprietatii intelectuale.

3. NATURA SI ACURATETEA INFORMATIILOR

Informatiile, in special informatiile financiare incluse pe website, nu vor fi considerate ca invitatie la investitie si nu vor fi interpretate ca publicitate sau oferta publica.

Sanofi va lua toate masurile pentru a se asigura ca informatiile postate pe website sunt actualizate, reale si corecte. Desi website-ul este disponibil si utilizatorilor din alte tari, informatiile postate pe acesta sunt valabile doar pe teritoriul Romaniei.

Sanofi nu garanteaza autenticitatea materialelor si renunta in mod clar la responsabilitatea si angajamentul fata de informatiile furnizate pe aceste site-uri. Nici Sanofi si nici alta parte implicata in realizarea si functionarea website-ului nu vor fi responsabile pentru nicio eroare, dauna (directa sau indirecta), pierdere de date sau eroare a cuprinsului sau lipsurilor website-ului, care pot sa apara direct, indirect sau incident la vizitarea website-ului. Informatiile din aceasta pagina de Internet au fost incluse cu buna credinta, avand caracter de informare generala. Nu trebuie sa va bazati pe ele pentru niciun anumit scop, si nu se da nicio interpretare sau garantie in ceea ce priveste exactitatea sau intregimea acestora.

4. INFORMATII MEDICALE

Mai mult, site-ul contine informatii cu privire la sanatatea, stilul de viata, domeniul medical si diverse tipuri de tratamente medicale rezervate exclusiv uzului uman. Aceste date sunt doar informative si nu vor inlocui sfaturile medicului dumneavoastra sau ale altui profesionist in domeniul medical sau al sanatatii. Nu trebuie sa utilizati aceste informatii pentru diagnosticarea bolilor sau problemelor de sanatate sau pentru a vi se prescrie vreun medicament descris pe site.

Nicio precizare din continutul materialelor aflate in acest site nu poate fi interpretata sub nicio forma si in niciun moment ca reprezentand prescriptie medicala, recomandare sau indrumare. Trebuie sa consultati intotdeauna medicul sau alt profesionist in domeniul sanatatii!

5. INFORMATII DESPRE PRODUS

Informatiile postate pe website-ul nostru pot contine referiri directe sau indirecte la produsul, programele si serviciile Sanofi care nu sunt disponibile in anumite tari sau regiuni, sau care sunt vandute sub o alta marca, sau care sunt supuse diverselor regulamente si conditii de utilizare de la o tara la alta. Aceste referinte nu implica nicio intentie a Sanofi de a vinde aceste produse, programe sau servicii in tara dumneavoastra. Va rugam sa consultati Sanofi Romania la coordonatele de contact disponibile pentru informatii cu privire la produsele, programele si serviciile disponibile.

6. ACCES LA WEBSITE SI UTILIZAREA ACESTUIA

Website-ul este accesibil 24 de ore din 24, mai putin atunci cand se efectueaza operatiuni de mentenanta sau reconstructie. Sanofi nu isi asuma raspunderea pentru intarzierile sau imposibilitatea de accesare/ utilizare a website-ului.

In acest sens, admiteti ca (i) din punct de vedere tehnic este imposibil ca website-ul sa nu includa erori si ca Sanofi nu poate fi responsabila in acest sens, (ii) erorile pot duce la indisponibilitate temporara a website-ului si ca (iii) functionarea site-ului poate fi influentata negativ de circumstante ce nu pot fi controlate de Sanofi precum, spre exemplu, legaturi de transmisie si telecomunicare intre Sanofi si dumneavoastra si intre Sanofi si alte sisteme si retele. Sanofi si/sau furnizorii acesteia pot, in orice moment, temporar sau permanent, sa modifice sau intrerupa accesul la intregul sau o parte din website pentru a realiza lucrari de intretinere si/sau aduce imbunatatiri si/sau schimbari website-ului. Sanofi nu este responsabila pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea accesului la website.

Este interzisa folosirea acestui website in scopul incarcarii, descarcarii, publicarii sau transmiterii oricaror informatii al caror continut este ilegal sau imoral, tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, este contrar bunelor moravuri sau ordinii publice. Sanofi are dreptul de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe website. Sanofi nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de daune produse ca urmare a unui tip de comunicare din categoria celor mentionate anterior.

In plus, este interzis sa folositi website-ul pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, sau ar putea conduce la raspundere civila, sau ar incalca in alt mod legea.

Daca trimiteti orice material pentru includerea pe acest site (inclusiv, dar fara a se limita la, informatii personale, know-how, comentarii, idei, intrebari, tehnici, rezumate sau alte materiale similare), sunteti de acord ca: (i) ne veti acorda o licenta gratuita, irevocabila, globala, permanenta, neexclusiva, pentru a utiliza, dezvalui, copia, modifica, adapta, afisa public si traduce orice materiala in orice scop, fara restrictii. Ne rezervam dreptul, la discretia noastra, sa eliminam sau sa stergem, fara notificare, orice material pe care il trimiteti pentru includerea pe acest site. De asemenea, va putem dezvalui identitatea unei terte parti care sustine ca orice material publicat sau incarcat de dumneavoastra pe site-ul nostru constituie o incalcare a drepturilor sale de proprietate intelectuala sau a dreptului la confidentialitate.

Este interzisa folosirea unei adrese false de e-mail sau transmiterea, in mod nelegitim, de mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati.

Sanofi nu poate fi raspunzatoare pentru nicio pierdere, distrugere sau cheltuiala care ar putea decurge din accesarea sau utilizarea acestui website.

7. CONTRIBUTIILE UTILIZATORILOR

Website-ul Sanofi poate contine mesaje, camere de chat, forumuri, stiri, bloguri, opinii etc. care permit utilizatorilor sa posteze, afiseze sau transmite altor utilizatori diverse informatii sau materiale (denumite in mod colectiv "Contributiile Utilizatorilor" ). Toate Contributiile Utilizatorilor trebuie sa respecte standardele de continut prezentate in prezentele Termeni si conditii.

Oricare din Contributiile Utilizatorilor pe care o postati trebuie sa fie (i) continut neproprietar (ii) continut pe care il detineti sau aveti dreptul de a utiliza. Oricare din Contributiile Utilizatorilor va fi considerata neconfidentiala. Sanofi, afiliatii si furnizorilor nostri de servicii au dreptul de a utiliza, reproduce, modifica, executa, afisa, distribui si dezvalui toate drepturile pe care le aveti asupra Contributiilor Utilizatorilor in orice scop, pe intreaga perioada de existenta a acestor drepturi si pentru toate teritoriile in care aceste drepturi sunt protejate.

Intelegeti si recunoasteti ca sunteti responsabil pentru oricare dintre Contributiile Utilizatorilor pe care le trimiteti sau postati, inclusiv in ceea ce priveste legalitatea, fiabilitatea, precizia si adecvarea continutului. Sanofi nu este responsabila fata de niciun tert pentru continutul sau exactitatea oricaror Contributii ale Utilizatorilor publicate de dumneavoastra sau de oricare alt utilizator al website-ului Sanofi.

Totodata, va rugam sa aveti in vedere ca in anumite cazuri extrasele din opiniile expertilor cu privire la o anumita zona din cuprinsul website-ului pot fi postate pe website-uri. Aceste informatii reprezinta doar opiniile respectivilor experti. Acesti experti nu sunt angajatii Sanofi, iar Sanofi nu ii plateste pentru utilizarea opiniei. Sanofi nu este responsabila pentru acuratetea sau caracterul complet al informatiilor prevazute in aceste materiale. Opinia expertului reflecta doar punctul de vedere personal al respectivului expert, si nu va fi considerata, in niciun caz, opinia sau responsabilitatea Sanofi.

8. LEGATURA CATRE ALTE SITE-URI

Website-ul poate contine legaturi conexe (numite hyperlink-uri sau link-uri), care permit conectarea automata la diferite website-uri de Internet. Includerea acestor legaturi conexe este realizata, de regula, pentru ajutorul sau in interesul utilizatorului sau in scop publicitar si de informare. Accesarea serviciilor si a informatiilor gasite pe aceste website-uri conexe se realizeaza de catre utilizator exclusiv pe propriul risc. Sanofi ofera doar posibilitatea accesarii website-urilor conexe, neputand fi facuta raspunzatoare pentru nicio pierdere, de orice natura, cu privire la continutul, calitatea sau natura acestor website-uri conexe. Nici o informatie din aceste website-uri conexe nu a fost verificata sau garantata de Sanofi.

Sanofi nu va raspunde pentru site-ul unui tert care poate fi accesat prin intermediul website-ului Sanofi. Nu putem controla continutul acestor site-uri ale tertilor care sunt total independente de Sanofi. Existenta unei legaturi intre website si site-urile oricaror terti nu implica in niciun fel faptul ca Sanofi aproba continutul acelor site-uri sau utilizarea cuprinsului lor.

In orice caz, Sanofi nu va fi responsabila pentru indisponibilitatea unui astfel de site extern si nu va revizui, controla, aproba sau nu va fi responsabila pentru cuprinsul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile sau accesibile prin intermediul site-ului. Revenirea la website-ul Sanofi se poate realiza apasand butonul “back” din browserul de Internet sau tastand adresa website-ului.

Totodata, si website-urile externe pot avea hyperlink-uri ce duc la website-ul nostru. Daca vreti sa realizati o legatura la website, aceasta trebuie sa fie la pagina principala Sanofi (homepage). Niciun astfel de hyperlink nu va fi instalat fara acordul anterior al Sanofi.

9. LIMITAREA RASPUNDERII

Sanofi va lua toate masurile pentru a se asigura de corectitudinea si actualizarea informatiilor postate pe website-ul nostru si de conformarea la legislatia aplicabila. Societatea isi rezerva dreptul de a schimba cuprinsul website-ului in orice moment si fara nicio notificare anterioara. Cu toate acestea, Sanofi nu poate garanta integral corectitudinea, precizia, actualizarea sau caracterul exhaustive al informatiilor puse la dispozitie pe acest website.

Sanofi nu poate garanta ca acest website si toate documentele, fisierele si informatiile gazduite, incarcate sau descarcate de pe acest site nu vor fi expuse riscului de virusi. Este responsabilitatea dumneavoastra sa implementati masuri de securitate IT adecvate (inclusiv antivirus).

Drept urmare si cu exceptia daunelor directe rezultate din conduita ilicita intentionata sau neglijenta majora din partea Sanofi, aceasta din urma nu poate fi responsabila pentru: (i) incorectitudinea sau omiterea informatiilor de pe website; (ii) orice dauna rezultata din accesul neautorizat al unei terte parti care duce la modificarea informatiilor sau materialelor furnizate pe website; (iii) la modul general, pentru orice dauna, directa sau indirecta, indiferent de cauza, originea, natura sau consecinta acesteia, chiar daca Sanofi a prevazut o astfel de dauna, care a aparut din cauza (a) accesarii/neaccesarii site-ului, (b) utilizarii site-ului timp in care calculatorul sau produsul dumneavoastra a fost virusat si/sau (c) increderii in informatiile furnizate direct sau indirect pe site.

10. PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Utilizarea website-ului si/sau a serviciilor disponibile pe acesta implica prelucrarea datelor cu caracter personale ale utilizatorilor/ vizitatorilor. Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza de catre Sanofi, in calitate de operator de date, in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE si cu Politica Sanofi cu privire la protectia datelor cu caracter personal, disponibila aici .

11. POLITICA DE UTILIZARE COOKIE-URI

Website-ul Sanofi utilizeaza cookie-uri. Pentru informatii detaliate privind folosirea cookie -urilor va rugam consultati Politica de utilizare cookie-uri disponibila aici .

12. LEGISLATIA APLICABILA

Website-ul si cuprinsul acestuia sunt guvernate de legislatia romana. Toate disputele cu privire la website sau cuprinsul acestuia vor fi solutionate de instantele competente din Romania.